Image default
Ingatlan tippek

Ingatlanfelkészítés ON – páratlan tippek itt

Hogy ne évekig hirdesse hiába a házát, és jó bevételt is hozzon, hallgasson ránk és tegye az alábbiakat: 

PIACKUTATÁS KICSIBEN

Nézze meg, hogy lakása elhelyezkedése, állapota, és értéknövelt ára alapján hova sorolható a piacon – azaz mit lehet belőle a maximumon kihozni. Csináljon egy kis piackutatást ebben a szegmensben. Ki mennyiért ad hasonlót, az milyen állapotban van, és mik a tendenciák.

LAKÁSMUSTRA BELÜLRŐL

Vegyen magához egy papírt és egy tollat, majd jegyezze fel, hogy milyen változásokat szeretne, melyeket kell eszközölni ahhoz, hogy a lakás könnyedén, jó pénzért eladható legyen. Minden helyiséget járjon végig, és alaposan mérje fel, mik a teendők: mit kell örökre, mit a fotók kedvéért eltávolítani; milyen kiegészítőket kell lecserélni; hol kell falat festeni, tapétázni; melyik helyiséget kell hogyan átrendezni; mennyire kell módosítani a fényforrásokon; milyen új kiegészítőkre lesz szükség.

KÖLTSÉG- ÉS IDŐTERVEZÉS

Készítsen egy tételes költségtervet, hogy az Ön által felírt, betervezett változtatások mennyibe fognak kerülni. Új kiegészítők, felújítások, javítások, munkálatok. Majd tervezzen időben is, hogy mit mikor végez, vagy végeztet el. Könnyebb úgy haladni a munkával, ha nagyjából látjuk a végét.

OPTIKAI CSALÓDÁSOK

Fényképezze körbe a lakását a jelenlegi állapotában minden részletre kiterjedően, hogy lássa később is, mely dolgokon muszáj változtatni. És milyen jó lesz a munka végeztével konstatálni, mekkorát változott az ingatlan.

MOTIVÁCIÓS JÁTÉK

Vezessen munkanaplót, de hívhatja projektvázlatnak is, hogy megmaradjon a motivációja és ne kavarodjon bele a tevékenységek elvégzésébe. Legyen átlátható és vázlatos. Egy Excel-tábla is kiváló.

KALANDRA FEL!

Kezdje a klasszikus tevékenységekkel: a falfestés, burkolatjavítás felől induljon a berendezés felé. Ha szükséges, forduljon hozzánk, mert mi tudjuk a megoldást!

Related posts

Nem kell dolgoznod ahhoz, hogy milliomos legyél!

NYERESÉG ÉS ÜZLET magazin

7 tipp, amitől kelendőbb a lakás

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Mitől vonzó egy új otthon? – 5 tipp

Szólj hozzá

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására. ELFOGADOM Olvass többet >>