Image default
Ingatlan tippek

Ingatlanfelkészítési trendek 2019

A home staging területén is vannak alapszabályok, melyek idén is meghatározzák a szakmát, a divatot, ugyanakkor ezeket is meg lehet szegni. Újdonságok, merész ötletek is trendi idén az otthonok vonzóbbá tételének terén.

Öko-lét

Miután egyre fontosabb a környezetünk védelmével foglalkozni, már a túlélésünk érdekében is, helyezhetjük erre is a hangsúlyt a lakásban, melyet el kívánunk adni. Nem pálmaházat kell kialakítani és veteményest, de el lehet helyezni szép, egészséges szobanövényeket a térben, valamint természetes anyagokkal operálni: párnahuzatok, ágytakarók, függönyök, tartóelemek. Jó pont eleve szelektív szemetesrendszert kialakítani a konyhában.

Művészi fényforrások

A világítás nagyon fontos, már százszor is megbeszéltük. Ugyanakkor ma már nem csupán az a menő, ha spotokkal vagy ledekkel dolgozunk. A fény forrása önálló alkotás is lehet, mely plusz funkcióval bír.

Több elemből áll

Nagyon tetszetősek azok a bútorok, melyek több olyan részből állnak, melyek valamilyen módon egymásba forgathatók. Dohányzóasztal vagy polcos elem, mindegy. A lényeg az egyszerű megjelenés és a könnyed használat.

Blueprint

A 2019-es év színe a Blueprint elnevezésű kék szín, mely valahol a farmer és a tengerészkék között található. Kellemesen visszafogott, elegáns, pasztell, mégis van ereje. Használd, mert nem üt ki senkit, ugyanakkor öltözteti a lakást. Arra figyelj, hogy kissé hideg hatást kelt, ezért vagy oldd meleg színnel, vagy ne óriási felületeken alkalmazd sötétkékkel és acélkékkel, mert úgy kihűl a szoba.

Related posts

Ingatlanfelkészítés ON – páratlan tippek itt

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Egy ingatlan vagy egy életérzés?

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Rés a pajzson, avagy miért probléma a felszíni hiba?

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Szólj hozzá

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására. ELFOGADOM Olvass többet >>