Image default
Ingatlan tippek

Home staging – igen/nem

  1. IGEN

Határozd meg bátran a szobák funkcióját. A színek lehetnek nagyrészt semlegesek, de egy stílust bátran adj a helyiségeknek. Így ötletet adsz azok berendezésére. Ugyanakkor maradj a könnyen befogadható határokon belül.

 

  1. NEM

Bár nem hinném, hogy sokaknak ez eszébe jutna, de azért kiemeljük, hogy ne használj művirágokat a lakásban. Maradj a valódi verzióknál. Inkább legyen kevesebb, de az élő.

 

  1. IGEN

Különleges festményeket, grafikákat tehetsz a falakra, mert azok egyediek és érdekesek. Nem feltétlen a többmilliós alkotásokra gondolunk. De nem is az egyenpiktúrákra, amelyek a szállodák falán szoktak sok esetben feltűnni: semmilyen tájkép tóval. Inkább legyen egy érdekes krix-krax!

 

  1. NEM

Boros poharak és egy palack elhelyezése az asztalon. Nem nyert. Szép és elegáns lehet, de nem az otthon érzetét kelti. Ha hazamegyünk, ritkán adjuk elő ezt este, csak, ha valami alkalom van, vagy vendégek jönnek. Helyette mehet szép gyümölcskosár a konyhába, a nappaliba váza és könyv.

 

  1. IGEN

Sok meleg fény. Álló- és asztali lámpák elhelyezése erősen ajánlott. Ha sötétebb a helyiség, már nappal is jó hatást tud rá gyakorolni a több pontból áradó fény, de ha csak este kell a megvilágítás, az is meghitt, otthonos érzést varázsol a lakásba.

 

  1. NEM

Brutális mintás szőnyegeket annyira nem eladáskor kellene az előtérbe helyezni. A padlóra tényleg inkább az egyszerűség legyen jellemző. Lehet szép, egyedi, különleges színű, csak túlzottan hóbortos ne.

 

  1. IGEN

A bútorok csoportokba rendezése és leszedése a falról. Természetesen nem a falipolcra gondolunk, hanem arra, hogy a falak mentén elhelyezett bútorok helyett alkossunk szigeteket. Élővé, mássá válik a tér.

 

 

 

 

Related posts

Mitől vonzó egy új otthon? – 5 tipp

Home staging – Hogyan tedd vonzóvá a nappalit?

7 tipp, amitől kelendőbb a lakás

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Szólj hozzá

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására. ELFOGADOM Olvass többet >>