Image default
Ingatlan tippek

Miképp tedd vonzóvá a konyhát? – Vevőfogó tippek

Teendőid, melyek nem igényelnek semmilyen anyagi ráfordítást:

  1. Takaríts ki felsőfokon! – ragyogjon az összes felület, ajtó, ablak, rozsdamentes acél és lámpabúrák. A sarkokban se maradjon semmi apróság, de porcica sem.
  2. Működjenek a berendezések! – a kiégett izzókat cseréld ki, a gépeket javíttasd meg vagy cseréld le.
  3. Szellőztess ki annyira, hogy egy leheletnyi ételszag se maradjon a konyhában.
  4. Az edényeket pakold a helyükre és álljanak glédában. Nem kérjük, hogy élj így, de egy látogatóra jó hatást tesz, ha például egyforma poharak sorakoznak egymás mellett, vagy szimmetrikusan rendezed el a tárgyakat. Azt is üzenheti a számára, hogy rendes, precíz eladó vagy, akire lehet számítani.
  5. A mosogatógépben se maradjon edény, mert félbehagyottnak tűnik egy folyamat. Felvetődhet a kérdés: de ki néz bele a gépbe? Sokan. Miért? Talán valami újra számítanak, nem tudjuk, de így van. Ellenőrzési reflex, vagy ilyesmi…
  6. Azokban a szekrényekben, ahol élelmiszereket tárolsz, próbáld meg azokat mutatós tartókban elhelyezni, a fűszereket is rendezd valamilyen sorrendbe. Legyen a konyhában következetesség, legyen érezhető, hogy szívesen tartózkodsz itt.
  7. Nincs szükség arra, hogy a kint hagyott tisztítószerekkel demonstrálj. A tisztaság látszik, ezek a flakonok meg rontják az összképet. Tegyél el minden ehhez kapcsolódó dolgot (dörzsi, szivacs, kefe, rongy) szem elől.
  8. Bár nagyon kedves és bohém, de vedd le a hűtőmágneseket, rokoni üzeneteket a hűtőről, mert ezek már túl személyesek itt. A vevőjelölt úgy érezheti, olyasmibe lát bele, amihez semmi köze. Márpedig itt nem kellene kívülállónak éreznie magát.
  9.  Helyezz el növényeket a konyhában!
  10.  Engedd be a fényt!

 

Related posts

7 tipp, amitől kelendőbb a lakás

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Home staging – Hogyan tedd vonzóvá a nappalit?

Fontos a fotó az eladásnál?

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Szólj hozzá

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására. ELFOGADOM Olvass többet >>