Image default
Ingatlan tippek

Ingatlanfelkészítés – virtuális megoldások

Amennyiben lakásod megfelelő állapotban van, de nem rendelkezel vagyonokkal, hogy mindent felújíts benne, ne ess kétségbe. Így is kínálhatsz profi portfóliót. Léteznek már olyan programok, amelyek segítségével színesebbé teheted a lakást és segítesz a vevőnek elképzelni, mit lehet kihozni az ingatlanból.

  1. Használj színeket – bár sokszor az a tanács, hogy legyen minél semlegesebb a tér, azért életet lehet lehelni a helyiségekbe. Módjával és harmonikus keverésben főleg meleg színek javallottak: sárga, narancs, piros, barna és a zöld egy bizonyos árnyalata. Így nem kell falakat festeni, csupán képet adsz arról, milyen bájos és intim hangulatú is lehet az otthonod, ha most épp neutrális.
  2. Itt-ott alkalmazhatsz fémes felületeket – virtuálisan és a való életben is, csak ne túl sokat, mert rideggé teszik a környezetet. Kis mértékben azonban elegáns hatást kölcsönöznek a helynek.
  3. Lehet, hogy éppen nincs túl sok bútor a szobáidban, azonban egy virtuális felületen megmutathatod, mit alkothat a következő lakó, ha van kedve. Bátran mehetnek az íves vonalak. Nem kell négyszögletes asztal és kanapé, a lekerekített sokkal könnyedebb és hívogatóbb.
  4. Mintákkal is játszhatsz, ami a falfelületeket illeti. Újra menő, ha különleges formák dobják fel az összképet. Vagy csupán néhány vonal, esetleg körök.
  5. Az online felületen is fontos, ha látható, hogy az otthon környezetbarát. Ezt kifejezheted a bútorok és textilek megfelelő kiválasztásával (bambusz, gyékény, fa), és szobanövények elhelyezésével.

A leendő vevőnek egy ilyen lehetőség hatására beindulhat a fantáziája. Látja, hogy egy adott térben mi lesz megvalósítható, mellyel vonzóbbá is tetted az ingatlant.

Related posts

A lakástextilek – 5 tipp: melyiket, hogyan, mennyit?

NYERESÉG ÉS ÜZLET Magazin

Ingatlanfelkészítési trendek 2019

6 home staging tipp – és jön a vevő!

Szólj hozzá

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására. ELFOGADOM Olvass többet >>