Személyiségfejlesztés Üzleti TV Vállalkozásfejlesztés

Szervezetfejlesztő tréner – új képzés indul az Óbudai Egyetemen

Jól hasznosítható, gyakorlatorientált és modern szaktudást kapnak az Óbudai Egyetemen 2021. szeptemberben induló szervezetfejlesztő tréner képzés hallgatói. A kurzust mindenkinek ajánlják, aki emberekkel foglalkozik, de kiváltképp azoknak, akik egy szervezet szeretnének felkészíteni a változó környezethez való alkalmazkodásra.

Új, három féléves képzésre várja hallgatóit az Óbudai Egyetem, melyet a Pannonjob Kft-vel együttműködésben dolgozott ki. Az akkreditált szervezetfejlesztő tréner szakirányú felsőoktatási továbbképzés célja – a folyamatosan változó gazdasági és piaci környezet változásaihoz igazodóan – olyan szakemberek képzése, akik felismerik és tudomásul veszik az emberi erőforrások felértékelődésének megváltozhatatlan tényét.

A tréningek szervezése és megtartása különleges kompetenciákat igényel, melyeket modern és gyakorlati megközelítésben adnak át az oktatók, többek közt olyan új tantárgyak keretében, mint tréneri prezentáció, tárgyalástechnika, tréneri etika.

„A képzés mindenkinek hasznos, aki úgy gondolja, hogy igénye van az önismeretre, élete során törekedne az emberi kapcsolataiban jobban eligazodni, szeretne jobban kommunikálni, tárgyalni, jól motiválni, hatást gyakorolni, de kiemelten fontos lehet vezetőknek, akik egy szervezetet irányítanak” – mondta Fejes Gábor egyetemi oktató az Üzleti TV-nek adott interjújában.

További információk a képzésről:

http://amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/kepzeseink/14-kepzeseink/1143-szervezetfejleszto-trener

Ez is érdekelhet