Kik vagyunk?

A Nyereség és Üzlet Magazin és Üzleti TV oldalt a mikro-, kis-, és középvállalkozók segítése céljából hoztuk létre.
Olyan emberekkel készítünk interjúkat, akik szaktudása nagy segítséget nyújthat a vállalkozók számára, valamint minden, a vállalkozók számára hasznos hírt egy helyen gyűjtünk össze.
Az oldalt az innoGold Pro Üzleti Technológia Fejlesztő Kft., a www.fehervarstudio.hu oldal tulajdonosa üzemelteti az RVA Group szakmai támogatásával.

 

Mi is az RVA Group?
Az RVA Group Üzletfejlesztő Konzorcium professzionális vállalkozásfinanszírozó és üzletfejlesztéső partnerek szakmai szövetsége. Célja, hogy komplex szolgáltatáscsomagokkal segítse partnereit az üzleti sikerhez.

 

Hogy miért?
Az RVA Group már az első lépéstől kezdve segíti a vállalkozni szándékozókat!

 

Hogyan?
Ingyenes gazdasági, jogi, adó tanácsadással és ingyenes komplex átvilágítás formájában.
Segítőkész csapatunk egyénre szabott komplex finanszírozási és üzletfejlesztési szolgáltatásokat biztosít annak érdekében, hogy jobban menjen az üzlet!
Célunk, hogy kezdő vállalkozókból nyereséges és sikeres, több ember számára munkahelyet teremtő vállalkozásokat hozzunk létre, ezért ingyenes e-learning képzéseket biztosítunk kezdőknek, akik további kurzusokon tökéletesíthetik tudásukat.
Ingyenesen elérhető, értékes nyereményeket kínáló diákvállalkozó vetélkedőt szervezünk a vállalkozóvá válást népszerűsítve, ingyenes vállalkozói magazint jelentetünk meg negyedévente, ingyenes befektetés ösztönzési tevékenységet végzünk országszerte és még sok más vállalkozásfejlesztési tevékenységgel segítjük a gazdasági fejlődést, mint például: üzleti videók készítése, e-learning fejlesztés, online videók közvetítése, interaktív videók készítése, weboldal fejlesztés vagy az online marketing.
Szeretnél többet tudni?

Látogass el az RVA Group honlapjára, vagy nézd meg a 2020-as évben készített előadásunkat, ahol bővebb információt kaphatsz szolgáltatásainkról itt:

 

Finanszírozás és üzletfejleszétési lehetőségek – Online konferencia előadás 2020
További kérdéseid esetén vedd fel velünk a kapcsolatot:
E-mail: info@innogold.hu
Telefon: 70 / 90 80 086