Ajánlatok Ingatlan tippek

Most végre könnyű gyorsan eladnia lakását, házát!

A technológia fejlődésével a kereskedelem megváltozott és ez igaz az ingatlan kereskedelemre is. A vevői igényekben megfogalmazódik a minél alaposabb megismerés, az azonnal tudni, azonnal látni érzés igénye. A döntéshozatalt elősegítő, minőségi digitális megjelenés fontossága megkérdőjelezhetetlen ebben a rohanó világban.

Ezekre az igényekre ad megoldást az innoGold Pro Kft. most bevezetésre kerülő ingatlan marketing szolgáltatása. Ez a megoldás olyan agilis, céltudatos tulajdonosoknak segít, akik tenni akarnak azért, hogy irányítsák az eseményekkel. Azoknak, akik felismerik, hogy a sikeres lakás, ház eladáshoz ma már többre van szükség, mint néhány éve.

InnoGold Pro Kft. profi marketing specializációval foglalkozó hazai szereplő, melynek ügyvezető igazgatója Vonnák Péter a digitális marketing elkötelezett híve. Marketing tapasztalataira, elérhető tanulmányokra támaszkodva, külföldi példákat követve alkotta meg kollégáival az innoGold Pro Kft.  komplex ingatlan marketing csomagajánlatát.

Vonnák Péter, az innoGold Pro Kft. ügyvezető igazgatója a Metropolitan Egyetem Digitális Marketing szakközgazdász szakán készített szakdolgozatában egy átfogó elemzésben mutatott rá arra, hogy milyen jelentős hiányosságot jelent a hazai gyakorlatban az ingatlan marketing, mely külföldön könnyen elérhető. A kutatás eredményei alapján, többek közt arra is választ kapunk, mely ingatlanmarketing szolgáltatásokat, milyen arányban használnának szívesen a kutatásban részt vevő megkérdezettek. A felmérés válaszaiból kimutatható, hogy a megkérdezettek 64%-a (családi ház esetén) igényt tart az ingatlanok műszaki felmérésére, az alaprajz készítésre (61,3%), továbbá szeretnének segítséget kapni a hirdetőportálokra való feltöltésben (60,4%) és a szeretnének élni a virtuális séta és 360 fokos fényképek készítésének lehetőségével (58,6%)

A Metropolitan Egyetemen írt szakdolgozat azt vizsgálta, hogy a jelenlegi ingatlanpiacon milyen hatékonysággal tudnak működni az ingatlanpiac különböző szereplői.

A tanulmány kitért annak vizsgálatára is, hogy milyen félelmekkel vágyakkal rendelkeznek mind a vevők mind az ingatlan tulajdonosok az értékesítés folyamata során. Továbbá melyek azok a trendek, amelyek meghatározzák az ingatlanpiac jövőjét. A tanulmányból kitűnik, hogy a modern digitális technológiák használata nagyban javítja a hatékonyságot, ugyanakkor elengedhetetlen a megfelelő műszaki, ingatlan jogi és pénzügyi szakmai ismeret, felkészültség a sikeres értékesítéshez. A tanulmány arra is rámutat, hogy előnyös lehet, ha a tulajdonos önmaga hirdeti az ingatlant.

Néhányan már tudják, hogy ma már kiváló minőségű fotó és alaprajz nélkül szinte lehetetlen értékesíteni egy ingatlant. De mi van a fotózáson túl? Milyen folyamatokra kell felkészülni? Mit takar az ingatlan marketing szolgáltatás?

A tulajdonosok egy része bátran nekikezd a háza, lakása értékesítéséhez, az ehhez szükséges készségekkel rendelkezhetnek is. A professzionális kivitelezésben lesz jelentős hasznukra az ingatlan marketing szolgáltatás csomag

Az innoGold Pro Kft. ingatlan marketing csomagajánlata 3 különböző ajánlatban érhető el, a szolgáltatás tartalmától függően.

Találkozunk Ingatlan marketing Alap csomag, Ingatlan marketing Pro csomag és Ingatlan marketing Prémium csomag ajánlattal. A csomagok kialakításánál figyelembe vették miként javítható az értékesítés hatékonysága.

Már az Alap csomag szolgáltatástartama is lenyűgöző. Nélkülözhetetlen elemeket tartalmaz a sikeres értékesítéshez. A tervezés, profi hirdetési szöveg írása, minőségi fotók elkészítése, az online megjelenés menedzselése hatékony segítséget nyújt a lakás, ház eladás során.

Az Ingatlan marketing Alap csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza.

  • értékesítési konzultáció
  • célközönségre szabott hirdetési stratégia készítése
  • professzionális képsorozat készítése
  • látványos és szemléltető 3D virtuális séta
  • alaprajz elkészítése
  • a hazai portálokon való hirdetés feltöltés
  • marketing kampánytervezés, indítás

Ezeknek a lépéseknek a használatával az Ön hirdetése már másnap  ki tud tűnni a több 10.000 hasonló eladandó ház vagy lakás közül.

A Pro csomag kialakítása során az Alap csomag tartalma, tovább bővül, 3 stratégiai fontosságú szolgáltatással.

  • Egy jól meghatározott piaci ár elengedhetetlen ahhoz, hogy gyorsan és megfelelő értéken tudjunk értékesíteni egy ingatlant. A piaci ár felett hirdetett ingatlanok nem vagy későn kerülnek értékesítésre. A hosszú értékesítési idővel többet veszíthetnek a tulajdonosok mintha megfelelő áron kezdték volna el az értékesítést, gondoljunk csak a már foglalózott következő lakásra vagy egy másik alkalmi vétel elveszítésére.
  • Az értékesítéshez szükséges tulajdoni lap ellenőrzése az egyik legfontosabb kiindulópontja az eladásnak. A tulajdoni lap ismerete, megértése, tisztázása a megbízhatóságot tükrözi, azontúl megkíméli az értékesítésben résztvevőket egy lehetséges későbbi kudarctól. Ismeretének hiánya anyagi hátrányokat okozhat.
  • A 3D modell készítése az Ön házáról jelentős színvonal emelkedést eredményez, ráadásul az érdeklődők számára sokkal erőteljesebb vizuális képet tud biztosítani. A vevők könnyebben bele tudják képzelni magukat az ingatlanba, szinte már otthonosan érezhetik magukat. Elképzelhető, hogy pont ezen múlik, melyik házat választja az érdeklődő. Nem utolsósorban az árképzést is hangsúlyozza.

Ezekkel a szolgáltatásokkal kiegészülő Pro csomagot választó ügyfelek már tudják, hogy a ház vagy lakás eladásánál nincs helye a félmegoldásoknak.

A Prémium csomag egy elképesztően komplex ajánlat. Prémium szolgáltatáscsomag szinte hihetetlen minőségi ugrást eredményez. Azon magánszemélyek, ingatlanközvetítők, vállalkozások, akik ezt a csomagajánlatot választják, úgy érezhetik, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és a legmagasabb áron valósuljon meg az eladás. A Prémium ajánlat egyesíti magában az Alap és a Pro csomag tartalmát, továbbá nagyszerű elemekkel bővült. Tartalmaz ingatlanfelkészítést, marketing videó készítést, drón felvétel készítést, weblap készítést.

  • Ingatlanfelkészítést – Home Staging – A ma méltán népszerű ingatlanfelkészítés mindenki szívét megérinti és nem elhanyagolható módon járul hozzá ahhoz, hogy az ingatlant a legszebb formájában tudja megmutatni, illetve, hogy az érdeklődő könnyebben magáénak érezhesse.
  • Marketing videó, drón felvétel – egy saját videó az ingatlanról, mely ténylegesen be tudja mutatni az ingatlant, annak külső, belső elrendezését és a környezetét. A marketingvideóban lehetőség van az előnyök kiemelésére, továbbá a tényleges állapotot mutatja be, mely bizalmat szül az érdeklődőkben.
  • Weblap készítés – a saját weblap az egyik legmegfelelőbb felület arra, hogy több érdeklődőhöz eljuttassa azokat az információkat, képeket, videókat melyek elősegítik Önt a célja elérésében. Egy saját weboldal profizmust sugall, minőséget képvisel, prémium kategóriás ingatlanokhoz ajánljuk.
  • Angol nyelvű hirdetés készítése, nemzetközi portálon történő hirdetés lehetősége szintén, a Prémium csomagot választó ügyfelek szolgáltatásaiban szerepel. A nemzetközi piacon való megjelenés hatalmas kiszélesítése a lehetséges vevőbázisnak, mely szintén azon az úton viszi Önt, amelyen a lehető leggyorsabban és a lehető legjobb áron tudja értékesíteni házát, lakását, üzlethelyiségét vagy telkét.

A csomagajánlatok bármely piaci szereplő számára elérhetők. Legyen Ön tulajdonos, ingatlanközvetítő vagy cég, amelynek eladó, kiadó ingatlanjai vannak, erre a marketing stratégiára égető szüksége lesz.

Innovációként jelenik meg az innoGold Pro Kft. ajánlatában, hogy a megrendelő saját maga válogathatja össze a számára megfelelő szolgáltatásokat. Akár az Alap csomagot, akár a Pro csomag ajánlatot veszi igénybe, kérhet további szolgáltatásokat vagy amennyiben nincs szüksége az egyikre, azt akár ki is veheti az ajánlatból. Annak érdekében, hogy a megrendelők tisztában legyenek a rájuk vonatkozó árakkal, az innoGold Pro Kft., a honlapján, egy kalkulátorral egybeépített csomagválasztót helyezett el.

Az innoGold Pro Kft kidolgozott egy utólagos fizetési konstrukciót is, amellyel finanszírozni lehet a lakáseladáshoz kapcsolódó marketing költségeket. Az utófinanszírozás 20%-os többletköltséget jelent, cserébe ezzel a konstrukcióval a tulajdonosok el tudják kezdeni terveik megvalósítását és a kezdetektől élvezik a szolgáltatás minden előnyét.

Ahhoz, hogy egy marketing kampány kiemelkedően teljesítsen nem elég elindítani, működtetni is kell. Az ingatlan eladására irányuló kampány elindítása a kampány naprakészen tartása, üzemeltetése a csomagajánlat része, további marketing költséget jelent az online felületeken való megjelenés, hirdetés. Ezek többnyire a Facebook, az Instagram vagy Google kampány megjelenések és hirdetési költségeik. A marketing kampányok megtervezésében, elindításában és menedzselésében is szakmai segítséget nyújt az innoGold Pro Kft csapata.

Sokan vannak, akik nem akarnak egyedül belevágni az értékesítésbe, az idejük nem engedi meg azt vagy az ingatlan nem a lakóhelyük közelében található esetleg nem gondolják magukról, hogy rendelkeznek a megfelelő kompetenciákkal. Ezek mind életszerű helyzetek. Az értékesítés során számos kérdéssel és néha nyersen őszinte kritikával is találkozhatnak az érdeklődők részéről, melyekre szakmailag alátámasztható, objektív válaszokat kell adni.

Ezt felismerve került létrehozásra az ingatlan értékesítési képviselet szolgáltatás, mely az ingatlan marketing csomagot kiegészítve igényelhető. Marketing csomagok mellé az ingatlan képviselet szolgáltatás adja meg a teljes szabadságot a tulajdonosoknak.

Az ingatlan értékesítési képviselet során az eladóval minden részletre kiterjedő interjú készül, amely alapján a cég szakemberei önállóan is képesek bemutatni és képviseli az ingatlant. Szükség esetén az eladó jelenléte nélkül bonyolítják le az értékesítési folyamat nagyrészét.

Az ingatlan értékesítési képviselet egy olyan kényelmi és szakmai szolgáltatás, amely támogatja a tulajdonost az alábbi területeken:

  • a telefonon történő megkeresések, érdeklődő hívások fogadása, az ingatlanra vonatkozó felmerülő kérdések megválaszolása
  • a helyi építési szabályzatra és a lakást, házat érintő műszaki adatokra vonatkozó kérdések kezelése
  • a szerződéskötés folyamatának szakmai támogatása, kontrollja és előfeltételeinek ellenőrzése
  • vevőoldali finanszírozás – bankhitel, állami támogatás, és egyéb konstrukciók – eladó oldali kockázatelemzése

Az innoGold Pro Kft. marketing csomagajánlata a mai elektronikus kereskedelem és marketing trendek felhasználásával segíti az ingatlan értékestését. A tulajdonosok számára átláthatóságot biztosít az elkészített anyagokkal és média megjelenésekkel, illetve azok statisztikáival.

Biztonság, kiszámíthatóság, kényelem, szakértői háttér

A szakértői háttér biztosítja, radikálisan csökkenti a lehetséges jogi és pénzügyi kockázatokat. A közösen kialakított marketing terv, tervezhető és kiszámítható költségvetést eredményez és mindez nagyfokú rugalmasságával kényelmes megoldást nyújt az ingatlant értékesítő tulajdonosok számára.

 

Ez is érdekelhet