Ajánlatok Pályázatok

Országos Vállalkozói Mentorprogram – már az RVA-nál is

Naprakész vállalkozói ismereteket, profi mentorálást, és nem utolsó sorban akár vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak azok a kisvállalkozók, akik részt vesznek a Mentorprogramban. Az RVA szolgáltatóként csatlakozott az országos programhoz, így még közelebb kerül a vállalkozókhoz ez a kezdeményezés.

 

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) is csatlakozott az Országos Vállalkozói Mentorprogramhoz, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére.

A program legfontosabb célja, hogy a mentorálás hazánkban is országosan elterjedjen, erősödjön a vállalkozói tudatosság és együttműködés.

A program során a vállalkozók hozzájutnak egy naprakész szakmai tudásbázishoz, professzionális konzultációs lehetőségekhez, valamint egyes esetekben korábbi projektjeikhez vissza nem térítendő forrásokat vagy az értékelés során pluszpontokat is szerezhetnek programban való részvétellel.

 

A vállalkozók programba való bekapcsolódása, és a részvétel nagyon egyszerű:

  • Regisztráció, ami 10-15 percet vesz igénybe, online végezhető, ebben segítséget tudnak nyújtani az RVA munkatársai
  • Szemléletes, naprakész vállalkozói e-learning kurzus elvégzése (10-15 óra), és a záró feladatsor legalább 60%-ra való teljesítése
  • Maximum 2×6 órás személyes vagy online konzultáción való részvétel az RVA vállalkozásfejlesztési szakértőjével

 

A pályázatról további részletes információ itt található:

https://www.vallalkozztudatosan.hu/?p=2114

Ez is érdekelhet