Ajánlatok Befektetési trendek Ingatlan tippek Pénzügyek Üzletfejlesztés

Befektetési térkép: ha kimarad, lemarad!

Új szolgáltatásként üzleti célú ingatlanok közvetítésével is foglalkozik az Innogold Kft. Az újonnan indult, országos kezdeményezés felgyorsítja a befektetési célokra alkalmas ingatlanok adásvételét, hiszen az ingyenesen használható adatbázis mellett számos befektetés-ösztönzési és promóciós szolgáltatást kínálnak.

Útjára indult a www.befektetesiterkep.hu weboldal, Magyarország egyedülálló, üzleti jellegű ingatlanokat gyűjtő befektetés-ösztönzési portálja, melynek célja elősegíteni a magyarországi befektetési területek minél gyorsabb hasznosítását, és a működő tőke betelepítését.

A szolgáltatás arra a valós igényre kíván reagálni, hogy számos – főleg kisebb – településen okoz gondot az üzleti célra alkalmas területek hasznosítása, zöldmezős önkormányzati területek értékesítése, vagy egy egykori ipari célokra használt ingatlanok szerkezetváltása. Emellett működő ipari zónákban, parkokban is vannak még hasznosításra váró területek, melyeket szintén érdemes lehet feltérképezni. Ezt célozza meg a Befektetési Térkép portál, ingyenes feltöltési és keresési lehetőséget ajánlva partnereinek.

Miben más ez a kezdeményezés, mint a már létező ingyenes ingatlanos portálok? Legnagyobb előnye, hogy itt igazi szolgáltatások kapcsolódnak a közvetítéshez. Az alapszintű szolgáltatások, mint például a feltöltés és az adatbázis böngészése, ingyenesek mind az eladni kívánó partnerek, mind a befektetők számára. A prémium szolgáltatásokkal viszont számottevően lerövidíthető az értékesítés ideje: a legújabb technológiával készült, „trendi”  videók, légifelvételek és más promóciós anyagok, mind-mind elősegítik a megfelelő befektető idecsábítását.

A Magyar Befektetési Térkép missziója, hogy hozzájáruljon a külföldi működő tőke beáramlásához Magyarországra. Ennek érdekében kiemelt szerepe van a külföldi közvetítésnek. A prémium videók több nyelven készülnek, és nyugat-európai vásárlóknak szánt internetes oldalakon is elérhetőek lesznek.

A Magyar Befektetési Térkép az ingatlan-adatbázis mellett számos más üzletfejlesztési és befektetés-ösztönzési szolgáltatást nyújt, köszönhetően az Innogold Kft. és stratégiai partnere, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) együttműködésének. Az RVA több mint 25 éves tapasztalataira, szakértelmére és kapcsolatrendszerére alapozva. Az RVA ügyfélszolgálata biztosítja a személyes ügyfélkapcsolatot a Befektetési Térkép felhasználóival. Az együttműködéshez már másik két megyei vállalkozásfejlesztési alapítvány – Veszprém és Bács-Kiskun – is csatlakozott, elősegítve az országos lefedettséget.

 

Vonnák Péter
okl. mérnök informatikus
okl. mérnök közgazdász
okl. digitális marketing szakközgazdász
ingatlan értékbecslő-közvetítő

Ez is érdekelhet